bfresh με αλκοόλ

Τρόπος παρασκευής:

Προσθέτουμε στη μεζούρα μας, 60ml για το λεμόνι και 25ml για το βύσσινο, προσθέτουμε αλκοολική βάση 50ml, γεμίζουμε με πάγο το ποτήρι και συμπληρώνουμε λίγο σόδα. Ανακατεύουμε καλά, γαρνίρουμε με φέτες λεμόνι και πρασινάδα. Θα σερβιριστεί σε βαζάκι bfresh ή σε ποτήρι της επιλογής σας.

Προτείνουμε:

  • Λεμόνι με τσίλι 60ml

Τεκίλα ή Ρούμι 50ml. | Προσθέτουμε 2-3 φέτες λεμονιού  και γαρνίρουμε

  • Λεμόνι πιπερόριζα 60ml

Βότκα ή Ρούμι 50ml | Προσθέτουμε 2-3 φέτες λεμονιού  και γαρνίρουμε

  • Λεμόνι Μαστίχα 60ml

Τζιν 50ml | Προσθέτουμε 2-3 φέτες λεμονιού  και γαρνίρουμε

  • Λεμόνι Μαστίχα 60ml

Αμαρέτο 50ml | Γαρνίρουμε με Φέτες λεμονιού | Προσθέτουμε 2-3 φέτες λεμονιού  και γαρνίρουμε

  • Βύσσινο 25ml

Βότκα ή Αμαρέτο 50ml | Προσθέτουμε 2-3 φέτες λεμονιού  και γαρνίρουμε

 

bfresh spitiko cocktails

  • Πατάμε ελαφρά 3 κομμάτια λεμόνι μαζί με μια κουταλιά μαύρη ζάχαρη. Προσθέτω 15ml βύσσινο, πάγο και  50ml amaretto.

Top τριμμένου πάγου, φέτα λεμόνι και δυόσμο.

  • Havana 5* 40ml | Λεμόνι Μαστίχα 50ml | Orgeat 10ml

χτύπημα και διπλοσουρώνω σε ποτήρι Martini, ντεκόρ φλύδα λεμόνι.

  • Olmeca Blanco 40ml | Πουρέ ανανά 40ml | Spicy lemonade (λεμονάδα με τσίλι) 40ml

χτύπημα και σερβίρω σε ποτήρι κοκτέιλ, τοπ με τριμμένο πάγο, κομμάτι ανανά και φουντίτσα δυόσμο.

  • Olmeca Blanco 50ml, | triple sec ή grand Marnier κόκκινο 25ml | Spicy lemonade (λεμονάδα με τσίλι 25ml

χτύπημα και διπλοσουρώνω σε ποτήρι μαργαρίτας, γαρνίρω με twist λεμονιού και λευκό πιπέρι.

  • Λιώνω στο Boston δύο με τρία κομμάτια αγγούρι | Gin 50 ml | Λεμόνι μαστίχα 50 ml

Χτύπημα και διπλωσουρώνω σε ποτήρι φούσκα με πάγο. Φλύδα αγγούρι σε ρολάκι για γαρνιτούρα και ροζ πιπέρι και φύλλα βασιλικού.

Pin It on Pinterest

Share This