Φρέσκα βιολογικά εσπεριδοειδή

Τα φρέσκα βιολογικά εσπεριδοειδή είναι εξαιρετικής ποιότητας, από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Ο χυμός ρόδι δεν είναι συμπυκνωμένος.
Υψηλή ποιότητα

Υψηλή ποιότητα

Η παραγωγή γίνεται σε μικρές ποσότητες ώστε να επιτυγχάνεται η σταθερά υψηλή ποιότητα.

Χειροποίητα στάδια παραγωγής

Πολλά από τα στάδια παραγωγής, όπως το στύψιμο & το ξύσμα των εσπεριδοειδών  γίνονται στο χέρι.

bfresh spitiko αναψυκτικό με μια ματιά!!

Η ομάδα επί το έργον...

Προετοιμασία....

Βράσιμο τσαγιού

Προετοιμασία Λεμονάδας....

Στύψιμο λεμονιών στο χέρι...

Η εμφιάλωση ξεκινά...

Σε λίγο κοντά σας...

Συχνές Ερωτήσεις
Τα bfresh φτιάχνονται από φρέσκα εσπεριδοειδή ?
Τα προϊόντα bfresh φτιάχνονται αποκλειστικά από φρέσκα εσπεριδοειδή!
  Προμηθευόμαστε πρώτης ποιότητας ελληνικά εσπεριδοειδή από επιλεγμένους παραγωγούς.
Τα bfresh είναι συμπυκνωμένα?
Τα προϊόντα bfresh δεν είναι συμπυκνωμένοι χυμοί!
Για την ακρίβεια ο όρος NFC (Not From Concentrate) χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας αφού συμπυκνωμένοι θεωρούνται οι χυμοί από τους οποίους μέσω του βρασμού αφαιρείς όλο το νερό.
Τα bfresh έχουν ζάχαρη?
Τα προϊόντα bfresh δεν περιέχουν ζάχαρη!
Σε κανένα από τα προϊόντα μας δεν χρησιμοποιούμε ζάχαρη!   
Τα bfresh έχουν συντηρητικά?
Τα προϊόντα bfresh δεν έχουν συντηρητικά!
Η παστερίωση είναι  η ήπια θερμική επεξεργασία κατά την οποία γίνεται χρήση σχετικά χαμηλών θερμοκρασιών με σκοπό την καταστροφή ή την ελάττωση των βλαπτικών μορφών των μικροοργανισμών ενός υγρού προϊόντος ώστε να μπορεί να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.  
Τα bfresh έχουν Γλουτένη ?
Στα προϊόντα bfresh δεν περιέχεται Γλουτένη!
Στη γλουτένη οφείλεται το «φούσκωμα» του ζυμαριού του ψωμιού. Δημητριακά με υψηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη είναι το σιτάρι, το ντίνκελ, το μονόκοκκο, το σκληρό σιτάρι και η σίκαλη. Βρώμη και κριθάρι έχουν μια χαμηλή αναλογία γλουτένης. Δημητριακά όπως τεφ, κεχρί, καλαμπόκι, ρύζι και καθώς και ψευδο-δημητριακά όπως κινόα, αμάρανθος και το φαγόπυρο είναι χωρίς γλουτένη. Λόγω της κολλοειδούς δομής της δημιουργεί συσσωματώματα με τους κόκκους του αμύλου και σε πλήρη συμβολή με τη μαγιά (ζυμομύκητες του γένους Saccharomyces) δημιουργούν μικρούς θύλακες αέρα (διοξειδίου του άνθρακα) που δημιουργούν οι ζύμες με τον μεταβολισμό τους.

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας...

Επικοινωνήστε μαζί μας!