ΙΣΤΟΡΙΚΟ

2007

Ίδρυση της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιήθηκε στην παροχή φίλτρων νερού και μηχανημάτων σε χώρους εστίασης, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας φιλτραρισμένο και ανθρακούχο νερό.

2011

Γεννήθηκε η πρωτοποριακή ιδέα του bfresh spitiko.Πηγή έμπνευσης ο πλούτος της ελληνικής γης, η πληθώρα των ελληνικών φρούτων και στόχος η αξιοποίηση τους για την παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Βασισμένοι σε παραδοσιακές συνταγές τα προϊόντα παράγονται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και  χρωστικών ουσιών.

2013

Ανταποκρινόμενοι στις διατροφικές τάσεις της εποχής και αναγνωρίζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις της ζάχαρης στον οργανισμό, η ζάχαρη αντικαθίσταται από φυσικό γλυκαντικό που προέρχεται από τα φύλλα του φυτού στέβια.

2014

Η εταιρεία εγκαινιάζει τις νέες εγκαταστάσεις της, δημιουργεί νέους πρωτοποριακούς γευστικούς συνδυασμούς πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα.

2015

Η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία και επενδύει τόσο σε μηχανήματα και  αποθηκευτικούς χώρους όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Το bfresh spitiko ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα, επεκτείνεται και αποκτά παρουσία σε Κύπρο και Γερμανία.

2016

Η εταιρεία δημιουργεί νέα προϊόντα που υπερέχουν τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά και στοχεύει να αποκτήσει διεθνή παρουσία κάνοντας πράξη το όραμα της.

ΣΤΟΧΟΙ/ΟΡΑΜΑ

Στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων της, η συνεχής εξέλιξη τους και η ανάπτυξη νέων γευστικών συνδυασμών.

Όραμά μας είναι να εδραιωθούμε στην ελληνική αγορά και να κάνουμε γνωστό το b fresh spitiko έκτος των ελληνικών συνόρων, αναδεικνύοντας τον πλούτο της ελληνικής γης.

%

Ελληνική Αγορά

%

Εξαγωγές

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

Αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, η οποία ξεκινά κατά την εισροή των πρώτων υλών και επεκτείνεται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας (παραγωγή-εμφιάλωση).

Ο ποιοτικός έλεγχος γίνεται από εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό και στη συνέχεια τα προϊόντα αποθηκεύονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εταιρείας που πληρούν όλες τις προδιαγραφές αποθήκευσης και συντήρησης.

Τον Νοέμβριο του 2014, η εταιρεία σε συνεργασία με την  TÜV Austria Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση της σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 22000:2005 σχετικά με τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων στα στάδια της παραγωγής, της τυποποίησης & της εμπορίας των χυμών.

bfresh spitiko αναψυκτικό με μια ματιά!!

Η ομάδα επί το έργον...

Προετοιμασία....

Βράσιμο τσαγιού

Προετοιμασία Λεμονάδας....

Στύψιμο λεμονιών στο χέρι...

Η εμφιάλωση ξεκινά...

Σε λίγο κοντά σας...

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η εταιρεία στηρίζεται στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αποτελεί ανεκτίμητο κεφάλαιο και ουσιαστικά την κινητήρια δύναμη της. Όλα τα τμήματα της εταιρείας βρίσκονται καθημερινά σε στενή συνεργασία, συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση της στρατηγικής, την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρίας και μοιράζονται το κοινό όραμα της.

Ο ρόλος της διοίκησης είναι ο καθορισμός και η επίτευξη των στόχων της εταιρείας μέσω της εφαρμογής των κατάλληλων δράσεων.

Ο ποιοτικός έλεγχος γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και περιλαμβάνει έλεγχο Α’ υλών, υλικών συσκευασίας, ενδιαμέσων προϊόντων, παραγωγικών διαδικασιών και τελικών προϊόντων.

Το  τμήμα πωλήσεων στοχεύει στη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και στην άμεση προσαρμογή στις ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.

Το τμήμα marketing βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων και συντονίζει ενέργειες σχετικές με την προώθηση των πωλήσεων  και την ενίσχυση της εταιρικής εικόνας.

Το λογιστήριο της εταιρείας συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία των καθημερινών συναλλαγών της εταιρείας.

Τα τμήματα της παραγωγής και της αποθήκης απαρτίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό και εφαρμόζουν όλους τους προβλεπόμενους κανονισμούς σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή του προϊόντος, ενώ το προσωπικό διανομής στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μέσω των έγκαιρων παραδόσεων .

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Το δίκτυο διανομής της εταιρείας εξυπηρετείται μέσω δυο καναλιών διανομής, είτε μέσω εταιρικών οχημάτων, είτε μέσω εμπορικών αντιπροσώπων που εδρεύουν σε μεγάλα κέντρα της Ελλάδος εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη μέγιστη γεωγραφική κάλυψη της αγοράς και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Χαλκίδα, 88 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας και καταλαμβάνουν συνολική έκταση 1000τμ.

Διαθέτουμε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης, ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποθήκευσης πρώτων υλών και τελικών προϊόντων, που πληρούν όλες τις πιστοποιημένες προδιαγραφές φύλαξης και συντήρησης.

Εγκαταστάσεις

Εκθεσιακός χώρος

Εκθεσιακός χώρος

Γραφεία

Γραφεία

Αποθήκες

Αποθήκες

Ψυκτικοί θάλαμοι

Παραγωγή

Ετικετοποίηση

Συσκευασία

Διανομή

Διανομή

Στοιχεία Επικοινωνίας:

bfresh spitiko

Λεωφόρος Δροσιάς 19, Ξηρόβρυση, Χαλκίδα, τ.κ. 34100

τηλ.: (+30)22210 60443, Fax: (+30)22210 60344

e-mail: info@bfreshspitiko.gr

 

Φόρμα Επικοινωνίας deli

13 + 3 =

Follow by Email
Instagram